31.3 C
Sibiu
duminică, 14 iulie, 2024

Încalță-te cu stil la cel mai inedit magazin din Sibiu – Alexandru Pop Shoes

Știri din Județ

Sibienii și nu numai au de acum ocazia să trăiască o experiență inedită în cel mai nou magazin de încălțăminte de lux handmade, deschis la Sibiu – Alexandru Pop Shoes. Clienții magazinului vor putea să își aleagă modelul, calapodul, combinațiile de culori și tipul de talpă dorită. Toți pantofii sunt personalizați în funcție de preferințele clientului. Alexandru Pop Shoes oferă posibilitatea fiecărui client să-și facă pantofii pe dimensiunile exacte ale piciorului.

Cu o experiență de peste 20 de ani, din dorința de extindere a afacerii și de a oferi oportunitatea cât mai multor clienți să își poată achiziționa pantofi de lux personalizați, Alexandru Pop Shoes și-a deschis showroom în centrul Sibiului pe strada Avram Iancu, nr. 6.


Sibiul este cea de-a doua locație din țară în care brandul Alexandru Pop are showroom, Timișoara fiind prima. Datorită numărului mare de clienți din Sibiu, Alexandru, cu ajutorul prietenului său Ghiță Dioane, a deschis cel de-al doilea magazin din țară.  Pasionat de munca prietenului său, Ghiță a vrut să aducă brandul de pantofi realizați manual mai aproape de sibieni.

Concept unic în România

Alexandru Pop a adus un concept nou în România, și cu atât mai mult în Sibiu. Pentru cei care vor să își cumpere o pereche de pantofi unici, pot comanda de acum în showroom-ul din Sibiu. Clienții care sunt prea ocupați să meargă în magazin să își aleagă modelul sau culoarea pantofilor pot face o comandă din confortul personal, direct de pe  sau prin intermediul aplicației.

Pantofi cu inițiala numelui pentru miri

De asemenea, în locația noului showroom din Sibiu, de pe strada Avram Iancu, nr. 6, tinerii care urmează să se căsătorească își pot personaliza încălțămintea cu inițialele, numele complet sau un text reprezentativ pentru ei. Sibienii sunt așteptați în magazinul din Sibiu să își comande pantofi de lux pentru ocazii speciale.

Aplicație pentru comandarea pantofilor realizați manual

Conceperea aplicației a plecat de la ideea de a facilita comandarea pantofilor realizați manual. Folosind aplicația, clienții au toate opțiunile necesare astfel încât să își conceapă o pereche de pantofi cu adevărat speciali. Doar trebuie să știi cum vrei să arate, căci de restul se ocupă Alexandru Pop Shoes. Comanda ajunge la destinatar după doar șapte zile.

O afacere de familie cu experiență de peste 20 de ani

Afacerea de familie Alexandru Pop Shoes, s-a născut în urmă cu 20 de ani, în orașul Timișoara, din pasiunea lui Alexandru pentru încălțăminte. Prin încălțămintea realizată manual, brandul românesc redefinește eleganța și rafinamentul gentlemanului contemporan, prin unicitatea fiecărui model conceput. Ulterior s-a dezvoltat treptat în mediul online și pe plan național, deschizând cel de-al doilea showroom din țară, în Sibiu. O afacere în care toată încălțămintea realizată este lucrată manual, cu materie primă adusă din Italia.


Încă de la bun început brandul s-a axat pe încălțămintea de lux dedicată bărbaților. De la pantofi eleganți, până la pantofi casual sau sneakersi lucrați manual, realizați în Timișoara cu materiale premium, modelate manual de mâini iscusite, pe calapodul clientului. De-a lungul timpului, s-a dezvoltat și o gamă de încălțăminte lucrată manual dedicată doamnelor. Prețurile produselor încep de la 600 lei și cresc în funcție de preferințele clienților.


 
 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va disputa un nou amical în Turcia