spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Cine sunt premianții celui mai așteptat show de tuning auto – New Order Event

Știri din Județ

Publicitate

Peste cinci sute de sibieni și nu numai, și-au dat întalnire la cel mai așteptat show al anului – „New Order Event”, desfășurat la Gura Râului, în perioada 4 – 5 iunie 2022. Pasionații de tuning auto au admirat mașinile, cu multiple îmbunătățiri și mulți cai putere sub capote, la un meeting ce a promis și de data aceasta, o atmosferă de neuitat. Cistește și Show de excepție la Gura Râului.

Evenimentul din weekendul ce tocmai a trecut a fost un real succes, potrivit reprezentanților show-lui. Oameni din toate colțurile țării s-au întâlnit la Gura Râului din județul Sibiu pentru a lua parte la cea mai mare expoziție de mașini tunate a momentului. Muzica bună, preparatele delicioase pentru pofticioși și focul de tabără au fost ingredientele ce au condimentat atmosfera de la marginea Sibiului.

S-au desfășurat activități specifice showlui, iar pe langă clasicele premii acordate celor mai impresionante mașini, reprezentanții showlui s-au gândit să le încurajeze și pe reprezentantele sexului frumos, organizând astfel o categorie specială de premii pentru fete.

Vremea a ținut cu noi! Totul s-a ridicat la așteptările mele. Oamenii au știut ce să facă. Toată lumea a fost mulțumită. Nu am cuvinte să descriu sentimentul pe care îl resimt și acum cu privire la tot. A fost bine! Primăria ne-a mulțumit pentru curățenia pe care am lasat-o în urma noastră. Ne plac mașinile, ne place sunetul motoarele, ne plac multiplele îmbunătățiri și mulți cai putere sub capote,dar suntem totuși niște oameni educați – a transmis Adrian, organizatorul evenimentului pentru Ziarul Sibiu Independent.

Mult haos, un vibe plăcut, organizatorii super de treabă – a transmis Laurențiu, unul dintre participanții

Locația este super frumoasă și liniștită, participanți de seamă, cel mai unic foc de tabară, primul show care face așa. S-au adunat oamenii de la Suceava, Timișoara, Dâmbovița, Alba, Hunedoara, din toate colțurile… Foarte mult contează să îți vină oamenii de departe să ne vedem cu toții de la sute de kilometri. – a spus Narghilea, un alt participant al show-lui.

Alegerea mașinilor a fost destul de complicată pentru ca erau foarte multe mașini frumoase. Pot spune că sunt puțin nemulțumit că o parte din participanți nu s-au prezentat, însă nu asta contează. Mă bucur că totul a mers extraordinar de bine, chiar și așa. Cel mai impresionant moment al showului a fost Car Battle. Mașina mea preferată a fost Jrr BMW seria 3 F30 mov – a relatat Vlad, unul dintre organizatorii show-lui New Order Event

Muzică frumoasă! Este primul show la care particip! E foarte interesant și da, aș mai veni la un astfel de show – a transmis Denisa, un vizitator din Cisnădie.

Chiar mi-a plăcut tot și organiarea, oamenii, locația, atmosfera. Sincer, mi s-a părut perfect momentul de la focul de tabarăCătălin, participant din județul Olt.

Nu mă așteptam să vină atâta lume! Ce mi-a plăcut față de alte show-uri, la care toată lumea stătea la mașina lui, a fost faptul că de data aceasta, oamenii s-au apreciat reciproc mai mult.. Cel mai reușit lucru este că a fost un show continuu în care nu s-a plictisit nimeni pentru că probele au fost reușite și au avut o succesiune bună – a declarat Răzvan, un alt organizator al New Order Event.

Momentele showului:

-Demonstrație air-ride

-Aruncarea pistonului în cauciuc

-LowEst Car
-LoudEst Car și demonstrațile de Car Audio

-Limbo

-Foc tabăra

-Premiere

-Tombola Xdivision pentru participanți

Premii pentru cel mai bun interior

 Locul III: SB91DRS – BMW E36 Seria 3

Locul II: AG10GBD – Volkswagen bora

Locul I: AG09ADB – Volkswagen Passat

Premii Evacuari

Diesel

Locul III: TM03BAL

Locul II: AR99ADD

Locul I: B477ALX

Benzina

Locul III: OT11JWE

Locul II: Jg 91 and

Locul I: AG10GDB

Limbo

Locul III: SB24AIF

Locul II:SB83MND

Locul I: SB19NVD

Folii

Locul III:SB10KHK

Locul II: VL 30VDX

Locul I: SB30KNG

Project car mașini care au venit și nu au fost încadrate în altă categorie

Locul III: MS34SZL

Locul II:GJ06XSD

Locul I: VL46CED

Categorie nouă premii pentru fete

Locul III IF93ART

Locul II: SB30TZU

Locul I TM60BMB

Static

Locul III GL14PRU

Locul II: SB24VRM

Locul I: SB99JRR

Jante

Locul III: AG10GDB

Locul II: BV10STA

Locul I: SB30TZU

Vopsea

Locul I: SB24VRM

Locul II:OT11JWE

Locul I: TM60BMB

Mulțumiri speciale : spectacol air ride – BV10STA

Car of the Show: BZ09JEB – AUDI A4

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri