18.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

“Bazar cu suflet” pentru sibienii care doresc să ajute Fundația “Un copil, o speranță” din Sibiu

Știri din Județ

UCOS – Fundația “Un copil, o speranță” din Sibiu, cu ocazia aniversării de 24 de ani de activitate, organizează vineri, 17 iunie între orele 9:00 – 12:00 pe Aleea Streiu, Nr. 8 din Sibiu, evenimentul “Bazar cu suflet”.

Organizatorii au pregătit ateliere pentru copii cu mult joc și veselie, bazar cu produse confecționate manual, dar și un stand de limonadă și fresh de portocale.

Pentru cei care doresc sa vândă produse, intrarea la eveniment este de 24 de lei, iar pentru cei care doresc să cumpere, intrarea este gratuită.

Cei care doresc să participe pentru vânzare, se pot înscrie la 0766786087 (Mirela Varadi)

Anul acesta, UCOS împlinește 24 de ani!

Vrei să faci o faptă bună? Hai în curtea noastră, unde poți vinde ce nu ți se mai potrivește (haine, jucării, obiecte mici din casă) sau poți cumpăra ceva ce gasești atractiv.
Vrei să vinzi? Ține cont atunci că prețul de intrare este de 24 RON sau, dacă dorești să faci mai mult de atât, poți ajuta activitatea noastră oferind banuții strânși în această zi.
Vrei să cumperi? Intrarea e liberă!
Specialiștii noștri și voluntarii organizează, ca de fiecare dată, ateliere pentru copii cu mult joc și veselie și bazar cu produse confecționate manual!
Dacă vrei să te răcorești, ai la dispoziție standul de limonadă și fresh de portocale.
Nu uita de cutia noastră de donații; cu ajutorul tău achiziționăm materiale folosite în terapia de recuperare a copilașilor!


Vă așteptăm cu porțile și inimile deschise! – au transmis organizatorii

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc