spot_img
9.6 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Probleme în județul Sibiu! Drum blocat abuziv, consum de alcool și lipsa permisului de conducere

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

La data de 16 iunie, în jurul orei 09:30, în orașul Agnita, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada 1 Decembrie de către un localnic în vârstă de 42 de ani. În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a constatat că autoturismul este neînmatriculat

Un avrigean în vârstă de 37 de ani este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice. În fapt, în cursul zilei de 15 iunie, bărbatul ar fi săpat un șanț lat de circa 1 m pe întreaga lățime a străzii Râului din orașul Avrig, cu intenția de a se racorda la rețeaua de apă și canal, blocând astfel total circulația autovehiculelor pe strada amintită.

La data de 17 iunie, în jurul orei 02:45, în orașul Agnita, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 106 de către un bărbat în vârstă de 32 de ani, din județul Mureș. Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat faptul că bărbatul nu ar deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea, testarea alcoolscpică a celui aflat la volan a indicat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului