spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Incendiu de proporții la Tălmaciu. Arde un restaurant

Știri din Județ

Publicitate

Un incendiu de proporții a izbucnit, în această noapte, la o pensiune – restaurant din Tălmaciu. Zeci de pompieri intervin pentru împiedicarea extinderii flăcărilor.

Conform surselor Sibiu Independent, este vorba despre o pensiune cu restaurant, construită în întregime din lemn, focul mistuind totul în jur. Conform acestora, acoperișul s-ar fi prăbușit deja, pompierii intervenind cu nisip pentru limitarea înaintării focului. În acel moment, în interior se aflau cazate aproximativ 30 de persoane, ce s-au autoevacuat.

Conform primelor date, este vorba despre pensiunea – restaurant „Poiana Soarelui” , imediat după Tălmaciu II, cel de pe partea stânga a Drumului Național, construit din lemn. În urma scurtcircuitului electric care a cauzat incendiul, a ars în totalitate construcția de tip p+e, având o suprafață de aproximativ 500 mp.

ACTUALIZARE: Incendiu a fost stins. La această oră se intervine pentru lichidarea completă a lui.

„În cursul nopții, în jurul orei 02:52, pompierii militari din cadrul ISU Sibiu au intervenit de urgență cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și un echipaj SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu la o unitate de cazare turistică din Tălmaciu. La fața locului incendiul se manifesta generalizat la acoperiș și etajul superior. Pompierii militari au fost sprijiniți în misiunea lor de membri SVSU Tălmaciu. În urma scurtcircuitului electric care a cauzat incendiul, a ars în totalitate construcția de tip p+e, având o suprafață de aproximativ 500 mp. De asemenea, la fața locului echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale proprietarei, care a suferit un atac de panică, aceasta refuzând să fie transportată la spital.” a declarat Sg. maj. Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?