20.2 C
Sibiu
vineri, 21 iunie, 2024

Săptămâna Internaţională a Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu dedicată cadrelor didactice

Știri din Județ

În perioada 13-17 iunie, AFT Sibiu a organizat Săptămâna Internaţională a Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu dedicată cadrelor didactice, la care au participat 21 de reprezentanți de la Universitatea Naţională Militară „Vasil Levski” din Veliko Tarnovo, Bulgaria, Academia Forțelor Aeriene „Georgi Benkovski” din Pleven, Bulgaria, Universitatea de Studii de Război din Varșovia, Polonia și Universitatea de Securitate Publică și Individuală „Apeiron” din Cracovia, Polonia.

Programul a cuprins prezentarea programelor de studii pe care Academia Forţelor Terestre le pune la dispoziția studenților și vizitarea facilităților didactice, de cercetare științifică, de pregătire militară, sportive și recreative. De asemenea, fiecare delegație a făcut o scurtă prezentare a instituției pe care o reprezintă.

Publicitate

Evenimentul organizat de instituția noastră a vizat și latura culturală și recreativă, urmărindu-se dezvoltarea interesului oaspeților pentru tradițiile, cultura și obiceiurile din zona Sibiului și nu numai. Astfel, au fost organizate activități dedicate vizitării oraşului Sibiu, excursii la Sighișoara și la Cetatea Alba-Iulia.

Săptămâna Internaţională a Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu s-a încheiat cu susținerea unor lucrări realizate de reprezentanții instituțiilor partenere la Conferința Științifică Internațională „The Knowledge – Based Organization” (KBO) 2022 organizată de instituția noastră.

Scopul principal al acestui eveniment îl reprezintă dezvoltarea relaţiilor internaţionale de colaborare cu alte universităţi, în vederea facilitării schimburilor de studenţi.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri