spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Șoferi sub influența drogurilor sau a alcoolului, în județul Sibiu. Unii au făcut chiar și accident

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

În ultimele 24 de ore, polițiștii sibieni au continuat acțiunile de prevenire și combatere a încălcării normelor rutiere pe drumurile publice, fiind constatate mai multeinfracțiuni la regimul rutier.

Exemple relevante:

La data de 30.06.2022, în jurul orei 00:05, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control în trafic, pe str. Faurului, o conducătoare auto, în vârstă de 32 de ani, din Sibiu. În urma testării cu aparatul DrugTest, conducătoarea auto a avut un rezultat pozitiv la o substanță psihoactivă, fiind însoțită la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii substanței psihoactive.

La data de 29 iunie, în jurul orei 17:30, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au fost sesizați cu privire la producerea pe bvd. Victoriei din municipiul Sibiu a unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale. În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat (în vârstă de 53 de ani, sibian), în timp ce conducea autoturismul având exercitarea acestui drept suspendată, pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul care circula în fața sa. Conducătorul autoturismului a refuzat testarea cu aparatul etilometru, precum și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 29 iunie, în jurul orei 16:35, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu, au oprit pentru control în trafic, pe Calea Dumbrăvii din municipiu, un autoturism condus de către o femeie de 42 de ani, din Sibiu. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că femeia nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.

La data de 29 iunie, în jurul orei 14:20, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au fost sesizați cu privire la producerea pe bvd. Vasile Milea din municipiul Sibiu a unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale. În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat (în vârstă de 21 de ani, sibian), în timp ce conducea autoturismul având exercitarea acestui drept suspendată, a părăsit partea carosabilă și pătruns pe trotuar, unde a rupt un copac și a acroșat un stâlp metalic.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri