spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Polițiștii rutieri sibieni sunt la datorie: Au depistat șoferi băuți sau drogați

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 05:00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Școala de Înot de către un localnic în vârstă de 20 de ani. Testarea șoferului cu aparatul Drugtest a relevat un rezultat pozitiv la o substanță psihoactivă, tânărul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism.

La aceeași dată, în jurul orei 21:00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Bulevardul General Vasile Milea de către un localnic în vârstă de 31 de ani. Testarea conducătorului auto cu aparatul Drugtest a indicat valoare pozitivă la o substanță psihoactivă.

Probleme au fost depistate și pe DN 1, în afara orașului Miercurea Sibiului, acolo unde, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au efectuat semnalul regulamentar de oprire adresat șoferului unui autoturism condus pe direcția Sibiu – Sebeș. Conducătorul auto și-a continuat însă deplasarea spre orașul Miercurea Sibiului și apoi spre localitatea Apoldu de Jos. Urmărit de către echipajul de polițiști, conducătorul auto a oprit autoturismul la intrarea în localitatea Apoldu de Jos. S-a constatat că la volanul autoturismului se afla un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Orlat, testarea sa alcoolscopică indicând o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O zi mai târziu, în jurul orei 00:30, pe strada Patrioților din orașul Cisnădie, polițiștii rutieri l-au testat alcoolscopic pe șoferul unui autoturism, rezultatul indicând o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul în vârstă de 48 de ani, din Cisnădie, a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor