spot_img
10.4 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
spot_img

Sibienii nu se învață minte! Conduc în continuare băuți!

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

La data de 7 iulie, în jurul orei 16:30, pe DN 1, Cristian – Săcel, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Săliște au oprit pentru control un ansamblu TIR condus de vătre un bărbat în vârstă de 59 de ani, din județul Hunedoara. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 8 iulie, în jurul orei 02:30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus de către un hunedorean în vârstă de 31 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată și oră, în comuna Laslea, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au testat alcoolscopic șoferul unui autoturism condus pe strada Principală. Cu un rezultat de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul în vârstă de 41 de ani, din județul Mureș.

La data de 8 iulie, în jurul orei 03:00, în municipiul Sibiu, în timp ce acționau pe linia prevenirii și combaterii conducerii autovehiculelor sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene Sibiu au oprit un autoturism condus pe strada George Coșbuc de către un sibian în vârstă de 37 de ani. Aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș