10.4 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Boița are teren de sport și parc. Lucrările continuă

Știri din Județ

Primarul comunei Boița, Nicolae Cocoș a inaugurat oficial astăzi terenul de sport din localitate și parcul pentru copii. La eveniment au participat Raluca Turcan, deputat și Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, dar și primarul orașului Tălmaciu, Ioan Oancea. Primarul Cocoș a subiniat că investiția a fost posibilă cu sprijinul voluntarilor și sponsorilor din Echipa Galbenă a PNL Sibiu, dar și a unor firme care s-au implicat în realizarea proiectului.

Este primul teren de sport la standarde în comuna Boița, realizat în cadrul unui parc. Pe acest teren, acum 3 luni creșteau mărăcini. Primăria a obținut terenul și acum cei 200 de copii din sat au un loc de joacă. Primarul a anunțat că terenul de sport, aleile și groapa cu nisip reprezintă doar faza 1 a proiectului. Au fost comandate deja aparatele de fitness pentru adulți și de joacă pentru copii. Acestea vor fi amplasate în curând.

Urmează la toamnă să se construiască o clădire la intrarea în parc cu toalete și vestiare.

„Na avem și parc acum la noi la Boița. O făcut domn primar în ăștia doi ani cât ăilalți în 30” ne-a declarat o doamnă în vârstă ce stătea la umbra unei case lângă parc. A venit cu nepoții să se joace pe noul teren. Lângă ea erau și alte doamne cu pălării mari de paie, toate mândre ne noua realizare din sat. Copiii au testat terenul de câteva zile, iar la inaugurare erau deja acolo devreme și băteau mingea la cele două porți.

Inaugurarea oficială a constat în șuturi spre poartă ale primarului, deputatei Raluca Turcan și președintei Daniela Cîmpean. Acestea au recunoscut copiilor că nu se pricep la fotbal și au urmat sfaturile acestora cum să șuteze.

GALERIE FOTO:

VIDEO: Primarul comunei Boița, Nicolae Cocoș, prezintă noul teren de sport invitaților

VIDEO: Discurs Raluca Turcan și Daniela Cîmpean la inaugurare teren sport

VIDEO: Raluca Turcan – șut spre poartă pe noul teren de sport

VIDEO: Daniela Cîmpean – șut spre poartă pe noul teren de sport

VIDEO

VIDEO:

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș