8.1 C
Sibiu
joi, 06 octombrie, 2022

Incredibil! Șoferii sibieni beau din ce în ce mai mult, apoi se urcă la volan

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

La data de 22 iulie, în jurul orei 10:00, în municipiul Sibiu, pe Bulevardul Corneliu Coposu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au depistat un localnic în vârstă de 55 de ani în timp ce conducea un autoturism fără a deține acest drept.De asemenea, s-a constatat că autoturismul este neînmatriculat.

O oră mai târziu, tot în municipiul Sibiu, pe strada Hermann Oberth polițiștii rutieri au depistat un sibian în vârstă de 38 de ani în timp ce conducea un autoturism având acest drept suspendat.

La data de 22 iulie, în jurul orei 23:30 , pe raza comunei Jina, polițiștii Secției de Poliție Rurală Orlat au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 46 de ani. Testarea conducătorului auto cu aparatul etilometru a avut drept rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, în jurul orei 23:30, în municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Cristian de către un localnic în vârstă de 48 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 23 iulie, în jurul orei 19:00, pe raza satului Nou din comuna Roșia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Principală, un localnic în vârstă de 32 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus. Bărbatul și-a continuat deplasarea, iar pe strada Alăturată a pierdut din nou controlul direcției, oprindu-se în șanțul care mărginește carosabilul. Ambele incidente s-au soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar testarea sa alcoolscopică a indicat valoarea de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Șoferul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 24 iulie, în jurul orei 07:00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Bulevardul General Vasile Milea de către un bărbat în vârstă de 29 de ani, domiciliat în Boița. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat un rezultat de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri