17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 13 august, 2022

125 km/h pe Șoseaua Alba Iulia din Sibiu. A fugit de Poliție și a făcut accident în Cristian

Știri din Județ

Un grav accident de circulație s-a produs azi-noapte noapte în localitatea Cristian din județul Sibiu. Un șofer inconștient a fugit de Poliție și a pus în pericol alți participanți la trafic.

Șoferul a fost surprins de aparatul radar, pe Șoseaua Alba Iulia din Sibiu, rulând cu 125 km /h, într-o zonă de limitare a vitezei la maxim 50 km/h. Șoferul mașinii, având direcția de deplasare spre Cristian, nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor rutieri, continuându-și deplasarea, iar pe str. XIII intersecție cu str. XII din Cristian a efectuat manevra de depășire neregulamentara si a intrat in coliziune cu un autoturism condus regulamentar.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat că mașina surprinsă de aparatul radar era condusă de un bărbat de 27 de ani din Oradea, iar mașina cu care a intrat în coliziune era condusă de tânăr de 19 ani din Cristian. În urma testării cu aparatul etilometru, în cazul bărbatului de 27 de ani rezultatul a fost de 0.69 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pe Drugtest a fost pozitiv la 2 substanțe psihoactive.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto, precum și a altor trei pasageri din mașina condusă de tânărul din Cristian.

Starea victimelor: bărbat 21 de ani – a avut nevoie de descarcerare, fiind politraumatizat, bărbat 20 de ani cu traumatism lombar, bărbat 19 ani cu excoriații, băiat 16 ani cu excoriații, băiat 14 ani cu excoriații. Toți au fost transportați la spital.

“ISU Sibiu a intervenit de urgență azi-noapte, în jurul orei 00:20, pe DN1 în Cristian, cu două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, și o autospecială de transport victime multiple, la un accident rutier. La fața locului salvatorii au acordat asistență medicală pentru 5 persoane de sex masculin conștiente: Bărbat 21 de ani (a avut nevoie de descarcerare) politraumatizat – UPU Sibiu, Bărbat 20 de ani traumatism lombar – UPU Sibiu, Bărbat 19 ani excoriații – UPU Sibiu, Băiat 16 ani excoriații – CPU Luther, Băiat 14 ani excoriații – CPU Luther.Toate cele 5 persoane au fost transportate la UPU Sibiu respectiv CPU Luther pentru investigații medicale.” a declarat Sg. maj. Andreea Ștefan, ISU SIBIU

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri