0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Suporterii FC Hermannstadt, mesaj dur la adresa scandalurilor din Consiliul Director

Știri din Județ

Suporterii cei mai înfocați ai echipei de fotbal FC Hermannstadt au emis ieri un comunicat de presă prin care taxează scandalurile din cadrul Consiliului Director al clubului. Ei cer plecarea a trei membrii din Consiliu dacă nu investesc în club. Suporterii sunt parte și din galeria echipei. Ei au afișat bannere la ultimul meci al echipei câștigat de Hermannstadt în fața celor de la Voluntari cu 2 la 1 (foto principală)

Redăm mai jos comunicatul de presă al suporterilor:

Comunicat Peluza Nord Sibiu
Pe fondul ultimelor evenimente petrecute in cadrul clubului FC Hermannstadt din ultima perioada dorim sa facem cateva precizari:
1. Principalii creditori ai clubului nostru pana in acest moment sunt Stefan Bacila si Claudiu Rotar. Acestia au fost si sunt SINGURII OAMENI DE AFACERI SIBIENI ce s-au implicat cu adevarat in club si au adus milioane de euro in ultimii ani pentru a performa pe plan sportiv.
2. Consiliul director al AFC Hermannstadt este format si din alti membrii, anume: Raica Dan, Muller Peter-Thomas, Tekeser Hans-Martin și Wilhelm Albert. Membrii acestia au creditat clubul pana in prezent cu un total de 2.009.000 lei, in timp ce Bacila si Rotar au creditat clubul cu un total de 20.000.000 lei.
3. Cotizatia membrilor din lista de mai sus este neplatita dinainte de a incepe pandemia, cu toate acestea ei sunt implicati in viata echipei prin diferite sicane si prin diverse tertipuri ce impiedica bunul mers al echipei noastre.
4. Fiecare membru din consiliul director are drept de vot egal. In concluzie: nu conteaza cu ce suma crediteaza fiecare membru clubul, votul sau are aceeasi putere de decizie.
5. Dan Raica, cel care a dat clubul in judecata si a cerut despagubiri de 100.000E (“cotizatii restante”) este in prezent administratorul judiciar al FC Hermannstadt. Este hilar cum tocmai persoana ce a contestat procedura de intrare a clubului in insolventa (procedura ce era sa nu se mai desfasoare datorita procesului initiat de el) a ajuns sa fie cel care administreaza toate fondurile clubului. Practic, ati primit in curte un cal troian.
Prin acest comunicat dorim sa le tragem un semnal de alarma capuselor ramase in Consiliul Director al clubului: INVESTITI SAU PLECATI!
Ne-am saturat de scandaluri, de neintelegeri si de orgoliile voastre. Jucatorii si staff-ul ce au reusit performante remarcabile pe burta goala si au format o adevarata familie alaturi de noi, suporterii echipei ce am slujit acest club si i-am fost alaturi indiferent de situatie nu meritam sa suferim si sa ne vedem echipa distrusa din cauza intereselor voastre. Domnilor Raica, Muller, Tekeser si Wilhelm investiti bani si aduceti un aport pozitiv clubului sau parasiti consiliul director si lasati locul vostru altor oameni potenti financiar.
Reprezentati Sibiul, cel mai frumos oras din Romania si o comunitate ce iubeste sportul si mai ales fotbalul, o comunitate ce a pierdut atatea echipe de-a lungul timpului si nu isi mai permite sa mai piarda inca una. Nu concepem ca Stadionul Municipal sa fie inaugurat de o alta echipa decat FC Hermannstadt.
Sibiul are si trebuie sa aiba fotbal!

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș