spot_img
9.6 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Sibian depistat cu 243 km/h pe autostradă. Avea și doi copii în mașină

Știri din Județ

Publicitate

Ub sibian a dat dovadă de o inconștiență ieșită din comun atunci când a hotărât să ruleze pe autostrada A1, Sibiu – Deva, cu 243 km / h.

Conducător auto are 35 de ani și este domiciliat în localitatea Dobârca din județul Sibiu. Acesta a fost depistat de aparatul rada, la km. 270, în zona localității Săliște, pe sensul Deva – Sibiu. Acesta circula cu viteza de 243 km/h, în zonă cu restricție la 130 km/h.

Totodată conducătorul auto nu a respectat indicația și semnalul polițistului rutier de OPRIRE în trafic, reușindu-se oprirea acestuia după o distanță de aproximativ 16 km.

Cu ocazia opririi s-a constatat faptul ca bărbatul nu purta centura de siguranță și transporta 2 copii minori fără dispozitive de fixare:scaun de copil sau înălțător. Împotriva conducătorului auto s-a dispus măsură tehnico-admistrativă de reținere a permisului de conducere în vederea suspendarii dreptului de a conduce pentru o perioada de 150 de zile, fiind aplicată și amendă în valoare de 3.480 lei.

De asemenea, conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru neportul centurii de siguranță și transportarea minorilor fără dispozitive de siguranță.

Testările șoferului privind conducerea sub influența alcoolului sub substanțelor psihoactive au indicat rezultate negative.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului