spot_img
8.1 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Accident grav pe Valea Oltului. Trei persoane au murit

Știri din Județ

Publicitate

Un accident deosebit de grav s-a produs în această dimineață pe Valea Oltului, DN 7, km. 240+100, la limita cu județul Vâlcea.

Din primele informații, o coliziune frontală a avut loc între un autocamion și un autoturism. Impactul a fost atât de violent încât autoturismul a fost distrus în totalitate. La sosirea echipajelor la fata locului ,din păcate toți pasagerii erau decedați, doi adulți și un copil ,ei prezentând leziuni incompatibile cu viata. Mașina este înmatriculată în județul Alba, victimele fiind din localitatea Săliștea. Autocamionul în județul Dâmbovița.

Din primele cercetări efectuate reiese faptul că șoferul unui autoturism condus spre Vâlcea, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autocamion condus spre Sibiu.

Din păcate, impactul a dus la decesul celor trei ocupanți ai mașinii: conducatorul auto în vârstă de 34 de ani, soția acestuia în vârstă de 31 de ani și fiul acestora, de un an si 3 luni.

Traficul rutier se desfășoară alternativ.

„Accident rutier autoturism cu TIR pe DN7, Lazaret, limita de județ Vâlcea. Din primele informații sunt implicate trei persoane, încarcerate.
Forțe mobilizate:

  • 2 autospeciale SMURD dintre care una cu medic
  • 1 autospecială descarcerare
  • 1 autospecială de stingere
  • 1 echipaj SAJ
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda