spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

MEDIAȘ: Trăiască berea! Trei zile de petreceri

Știri din Județ

Publicitate

Polul distracției s-a mutat timp de trei zile la Mediaș. Festivalul Berii a revenit în forță și anul acesta cu trei zile de muzică bună, pe toate gusturile și multă distracție.


Organizatorii, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Mediaș și Autentic Events, au așteptat medieșenii, în Piața Corneliu Coposu, pentru trei zile în care berea a curs valuri. Locuitorii din municipiul Mediaș s-au bucurat în acest weekend de muzica de calitate, spectacole excepționale la scenă deschisă, degustări de mâncăruri delicioase și multă bere rece. Prichindeii și nu numai, s-au jucat în parcul de distracții.

Zeci de comercianți, veniți din toate colțurile țării, au oferit cele mai gustoase bucate, cărnuri aromate, preparate proaspete și gustoase, produse tradiționale românești, deserturi delicioase, plăcinte și cozonaci pufoși, înghețată, gogoși, clătite, kurtos kalacs, papanași cu dulcețuri fine și multe alte bunătăți. Nu au lipsit nici meșterii populari prezenți la eveniment cu minunate exponate lucrate manual, artizanat de Corund, ceramică, hand-made, produse textile, marochinărie.

Foto: Formația Dinamic din Mediaș

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?