spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Accident cu victime lângă fabrica Continental din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp pe strada Salzburg din municipiul Sibiu, în apropierea fabricii Continental.

Șoferul unui microbuz transport marfă condus pe direcția Ocna Sibiului – aeroport, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul condus în fața sa de către un bărbat în vârstă de 38 de ani, din localitatea Roșia.

Impactul a dus la rănirea a trei femei, în vârstă de 31, 44, respectiv 51 de ani, toate din Roșia, pasagere în autoturism, acestea fiind transportate la spital conștiente.

Microbuzul a fost condus de către un tânăr în vârstă de 22 de ani, din județul Vâlcea.

Circulația se desfășoară îngreunat.

„Un echipaj SMURD a intervenit în această seară la un accident rutier produs în municipiul Sibiu pe strada Salzburg. La fața locului echipajul a acordat îngrijiri medicale unei femei conștiente, în vârsta de 51 de ani care a fost transportată la UPU Sibiu cu dureri cervicale și cefalee. De asemenea la fața locului a intervenit și un echipaj SAJ care a acordat îngrijiri pentru două persoane de sex feminin în vârstă de 31 și 44 de ani, care au fost transportate la UPU Sibiu conștiente.” a declarat Sg. maj. Ștefan Andreea, ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri