spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Un muncitor era să cadă de pe un bloc din Vasile Aaron

Știri din Județ

Publicitate

Un muncitor ce realiza reparații la fațada unui bloc din cartierul Vasile Aaron din Sibiu s-a dezechilibrat și a rămas suspendat cu piciorul într-o frânghie. Mare noroc a avut, pentru că altfel putea să-și piardă viața.

Conform martorilor, accidentul de muncă s-a produs în jurul orei 16:00, pe strada Valea Frumoasei din Sibiu. Muncitorul a rămas suspendat mai bine de 15-20 de minute la etajul al patrulea, până la venirea pompierilor ISU SIBIU.

Din fericire, bărbatul a fost coborât jos și evaluat medical, fiind în afara oricărui pericol.

Nu se cunosc momentan date cu privire la legalitatea firmei sau a muncitorilor ce executau lucrarea.

„Un echipaj SMURD cu medic și autospeciala de salvare la înălțimi, au fost mobilizate de urgență în urma unui apel pe numărul unic de urgență 112 care semnala faptul că un bărbat care lucra la înălțime prezintă o stare de rău și nu reacționează. Acesta se afla la etajul 4 al unui bloc din municipiul Sibiu pe strada Valea Frumoasei. Forțele operative ajunse la fața locului au intervenit prompt și astfel bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost adus la sol în siguranță. Acesta a fost predat echipajului medical pentru a fi evaluat și pentru a primi îngrijirile necesare. Pentru investigații suplimentare acesta a fost transportat la UPU Sibiu, conștient.” a declarat Sg. maj. Ștefan Andreea / ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri