spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Drumurile județului Sibiu, împânzite de polițiști rutieri. 29 de permise și 33 de taloane reținute

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

În ultimele 48 de ore, polițiștii sibieni au constatat 8 infracțiuni la regimul rutier, au reținut 29 de permise de conducere, au retras 33 de certificate de înmatriculare și au aplicat 524 de sancțiuni în valoare de peste 160.000 de lei.

Exemple semnificative:

La data de 11 septembrie, în jurul orei 17:15, pe DJ 104D, în localitatea Retiș, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Agnita au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Brădeni. Testarea alcoolscopică a bărbatului a indicat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul. 

În aceeași zi, în jurul orei 16:05, pe strada Hipodromului din municipiul Sibiu, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 23 de ani. În urma verificărilor efectuate a rezultat că bărbatul are exercitarea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendată.

Probleme au fost găsite și pe str. Unirii localitatea Cisnădie, acolo unde polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 66 de ani, din Sadu. Testarea alcoolscopică a bărbatului a indicat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un șofer băut bine a fost depistat și pe DJ 106E, pe raza  localității Tilișca. Bărbatul în vârstă de 61 de ani, din Tilișca, a fost tras pe dreapta de către polițiști. Testarea alcoolscopică a bărbatului a indicat o valoare de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri