5.2 C
Sibiu
miercuri, 21 februarie, 2024

O femeie din Iacobeni, județul Sibiu, a dispărut de acasă

Știri din Județ

Poliţiştii sibieni caută o femeie, în vârstă de 32 de ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteiasunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

În seara zilei de 2 octombrie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 14:30, soția sa, PETRIȘOR ALEXANDRA, în vârstă de 32 de ani, a plecat de la domiciliu, din localitatea Iacobeni, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 165 cm, greutate 50 de kg, ochi căprui, păr negru, lung, ten măsliniu.

În momentul plecării, femeia purta pantaloni tip jeans de culoare albastru, geacă de culoare negru și avea asupra ei o geantă de culoare roșu.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această femeiesunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri