7.9 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Consiliul Județean Sibiu, implicat într-un proiect național, alături de elevii și profesorii de la Liceul „Ghibu”

Știri din Județ

Consiliul Județean Sibiu s-a alăturat inițiativei „Our climate. Our future”, pe care elevii și profesorii Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu” din Sibiu o desfășoară ca parte a amplului proiect european „Climate of Change”.
Elevii au generat o campanie publică de conștientizare a schimbărilor climatice, care afectează deja mediul înconjurător și locuitorii planetei.

Una dintre țintele campaniei este ca, alături de elevi din alte 10 licee din România, să fie redactată o scrisoare deschisă către președinta Comisiei Europene, doamna Ursula von der Leyen, cu peste 10.000 de semnături, care să redea îngrijorarea tinerei generații cu privire la efectul schimbărilor climatice.
Alături de reprezentanți ai Primăriei Municipiului Sibiu și ai Gărzii Naționale de Mediu, am împărtășit măsurile pe care instituțiile publice le adoptă pentru reducerea consumurilor de energie primară și tranziția către sursele de energie verde.
Felicitări elevilor și cadrelor didactice pentru efortul depus în a arăta public că de fiecare dintre noi depinde cum va arăta viitorul!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri