spot_img
5.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Elevii Colegiului Goga au participat la o reuniune de proiect Erasmus+ în Portugalia

Știri din Județ

Publicitate

Elevii de la Colegiul Național „Octavian Goga” au învățat despre inserția pe piața muncii în cadrul unui proiect Erasmus

În perioada 9-15 octombrie 2022, 6 elevi și 2 profesori ai Colegiului Național „Octavian Goga” au participat la o reuniune de proiect Erasmus+ în Portugalia. Proiectul Erasmus+ C.A.R.E.E.R. (Adaptability to the labouR markEts with local, national and Eu background) cu nr. 2020-1-UK01-KA229-078953_2. vizează educarea elevilor în spiritul conștientizării pașilor ce trebuie urmați pentru o carieră de succes. Proiectul este finanțat din fonduri europene în cadrul Programului Erasmus KA2-Cooperare pentru inovare și schimb de bune practici.

Gazdele reuniunii au fost elevii și profesorii de la EPRAMI / Escola Profissional do Alto Minho Interior, o școală vocațională din Paredes de Coura, Portugalia. Tema întâlnirii a fost reliefarea legăturii dintre școală și piața muncii, iar activitățile din cele cinci zile de proiect au inclus ateliere de lucru și vizite la companii locale, parteneri ai școlii gazdă precum și activități culturale.

Citește Știrea completă AICI

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului