18.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Mediaș: Ziua Armatei României în Școli

Știri din Județ

Joi, 20 octombrie 2022, în Piața Corneliu Coposu se va desfășura o activitate deosebită – „Ziua Armatei României în școli“. Manifestarea va începe la ora 12:00 și se adresează în special elevilor școlilor gimnaziale și ai liceelor din municipiul Mediaș și satul aparținător Ighișu Nou.

​În cadrul evenimentului, multiple echipe formate din elevi, studenți, militari și istorici vor prezenta semnificația Zilei Armatei, misiunea instituției militare, tipuri de armament din dotarea armatei, dar și autospeciale utilizate de aceste instituții.

​ Evenimentul este organizat de către Primăria Municipiului Mediaș, în colaborare cu Centrul Militar Zonal Sibiu, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu“, Școala de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică Sibiu, precum și unități militare din garnizoanele Sibiu și Mediaș.

Desfășurată pentru prima dată în municipiul nostru, „Ziua Armatei României în Școli“ se află la cea de-a zecea ediție, organizată la nivel național.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc