spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

ADI ECO Sibiu continuă acțiunile educative alături de elevii din Păuca

Știri din Județ

Publicitate

Ieri, 19 octombrie 2022, drumul echipei Asociației de dezvoltare intercomunitară Eco Sibiu în cadrul proiectului „Schimbare începe cu tine. Reciclarea începe cu fiecare dintre noi” a continuat în UAT Păuca.

Echipa ADI ECO Sibiu a rămas și de această dată frumos impresionată de dorința celor mici de a-i cunoaște pe Super eroii colectări selective, de a vorbi despre reciclare, de a ajuta la salvarea planetei și de a găsi soluții de conservare a resurselor planetei

PetRică, le-a atătat copiilor cum, cu ajutorul rotițelor lui, el poate compacta deșeurile de plastic și metal astfel încât să intre cât mai multe deșeuri în pubelă.

Hârtia și cartonul se găsesc peste tot în jurul nostru și de aceea, reprezentanții ADI ECO Sibiu i-au îndemnat pe copii să o colecteze corect, astfel încât împreună să ajutăm la salvarea copacilor de la tăiere și la diminuarea poluării.

Și cei mici din Păuca și-au amintit cu drag că în anul 2020, pe timpul pandemiei când nimeni nu avea acces în școală, Super eroii colectării selective s-au strecurat în casele lor prin intermediul cărții de colorat „Prichindel și Mascota fermecată” oferită de noi.

Pentru a putea colora au primit și creioane colorate.

Așadar, bucuria a fost și mai mare când au realizat că Super eroii sunt reali.

Fiecare dintre noi poate fi Super erou. Ceea ce noi ne-am dorit a fost ca cei mici să rețină informațiile pe care noi le-am prezentat, dar în același timp sperăm că, adulții, în momentul în care vor vedea caietele din hârtie reciclată pe care copii lor le-au primit să fie curioși măcar să le citească.

Vă mulțumim frumos tuturor celor implicați în proiectul nostru, primăria Păuca și cadrelor didactice ale școli din Păuca – au scris reprezentanții ADI ECO Sibiu pe pagina lor de Facebook.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor

LOAMNEȘ: Investiții masive în școli

Rășinariul are capelă mortuară la standarde