10.4 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Liga Sibiană la Baschet – Vezi cum te poți înscrie

Știri din Județ

BC CSU Sibiu a anunțat organizarea evenimentului ”Liga Sibiană la Baschet”. Un turneu dedicat pasionaților de baschet.

Competiția se va derula în conformitate cu regulile de baschet 5×5 și vom avea toate ingredientele unui meci oficial: promovare, statistică, arbitraj, suporteri. În plus, vom premia MVP –ul turneului și BEST FIVE și mai mult, în a doua zi de competiție vom organiza concursuri cu premii individuale: aruncări de 3 puncte și de la mijlocul terenului”, transmit organizatorii.

IATĂ COMUNICATUL COMPLET

Suntem cu toții o singură familie, o mare echipă unită de dragostea de baschet! Meci de meci, ne întâlnim la Sala Transilvania pentru a-i aplauda pe sportivii noștri favoriți. Avem însă o nouă provocare, pentru aceia dintre voi care vor să simtă gustul competiției, al fair play-ului și spiritul de echipă! Ia-ți colegii, prietenii și înscrie-te la Liga sibiană de Baschet – un eveniment marca CSU Sibiu, între 8 și 9 noiembrie 2022, la Sala Transilvania!

Sportul ne-a învățat cum să ”jucăm” mereu în echipă, iar competiția e cea care ne scoate din zona de confort și ne ambiționează să devenim o variantă și mai bună a noastră. Așadar, te provocăm la baschet! Vei avea ocazia să socializezi cu colegii, să cunoști adversarii din teren, dar și cei din alte companii-partenere ale BC CSU SIBIU.

Îi vei întâlni pe sportivii profesioniști ai BC CSU SIBIU, să faceți fotografii împreună și chiar pentru a lega prietenii. Jucătorii și staff-ul BC CSU SIBIU vor fi antrenorii echipei voastre și, la sedința tehnică dinaintea meciului, dar și în timpul partidei, vă vor da toate indicațiile tehnice de care aveti nevoie pentru a câștiga marele trofeu al competiției!

Sună bine, nu? Ce trebuie să faci?

✓ strânge un grup de 12 colegi, prieteni, vecini si trimite-ne un e-mail pe adresa noastră

de e-mail : pr@bc-csusibiu.ro până la data de 31 octombrie 2022. Vei primi imediat un email cu toate detaliile si cererea de inscriere

✓ pregătește-ți echipamentul sportiv (care trebuie să includă maieu/tricou branduit cu

numele companiei tale, short și pantofi de sport)

✓ gândește-te să faci o sesiune de teambuilding și antrenament înainte de competiție,

pentru a fi pregătit în ziua meciurilor.

✓ urmărește LIVE pe pagina de FACEBOOK a BC CSU SIBIU tragerea la sorți a primei

zile de competiție pentru a-ți afla adversarul! (tragerea la sorți va avea loc în 7 noiembrie

2022),

✓ anunță-i pe colegi să vină să vă susțină din tribună la meciurile echipei tale! Accesul pentru ei este gratuit!

Tabloul duelurilor din prima zi de competiție va fi stability în 7 noiembrie. Vor transmite LIVE pe paginile nastre de social media, tragerea la sorți și in aceeați zi se vor afișa orele de disputare a partidelor.  Competiția se va derula după  regulile de baschet 5×5, singura diferență va fi că se vor juca  meciuri de 20 de minute (două  reprize a câte 10 min-5  min./sfert).

Participarea la această competiție presupune, alături de înscrirere și achitarea unei taxe de participare de de 500 de lei/echipă , taxă care va acoperi cheltuielile de închiriere a sălii, arbitraj și asistență medicală pe parcursul competiției, iar 50 la sută din ea va fi direcționată spre o cauză caritabilă inclusă într-o campanie CSU pe care o vom dezvălui în curând!

FOTO & INFO – Website oficial BC CSU Sibiu
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș