spot_img
17.2 C
Sibiu
sâmbătă, 25 mai, 2024
spot_img

Primarul Sibiului a depus o coroană de flori în memoria militarilor căzuți pe fronturile de război

Știri din Județ

Publicitate

Primarul Astrid Fodor a participat astăzi la ceremonia organizată de Comenduirea Garnizoanei Sibiu cu ocazia Zilei Armatei Române, depunând o coroană de flori în memoria militarilor căzuți pe fronturile de război.

Publicitate

Sibiul, cu tradiție în învățământul militar, Sibiul, ca gazdă a Comandamentului Corpului Multinațional de Sud-Est, a sărbătorit astăzi ziua celor a căror misiune este aceea de a ne apăra cu prețul propriei vieți și i-a comemorat pe cei care, în trecut, au făcut acest sacrificiu pentru țară.

„Academia Forțelor Terestre Nicolae Bălcescu Sibiu formează de peste 100 de ani militari de carieră, mulți dintre cei care și-au finalizat studiile aici ajungând în poziții importante ale Armatei Române – un semn al calității învățământului militar din Sibiu pe care îl sărbătorim deopotrivă în această zi importantă. La aceasta se adaugă școlile militare de pregătire practică din Sibiu, căutate și apreciate. Astăzi, de Ziua Armatei Române, urez tuturor structurilor militare din Sibiu “La mulți ani!”, putere și curaj în misiunile pe care le au de îndeplinit. Mulțumim pentru că sunteți mereu la datorie, în pace sau în vremuri tulburi!” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Tunisian bătut la Sibiu. Autorii: trei sibieni!

Daniel Natea, aur la judo, la Jocurile IPA