spot_img
11.8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Băiatul a fost găsit în Arad. A fost predat tatălui său

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE: Minorul a fost identificat in această dimineața in municipiul Arad, de către un echipaj al Poliției Locale. A fost predat tatălui.

Poliţiştii sibieni caută un minor în vârstă de 11 ani, care a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112

La data de 30 octombrie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că la data de 28 octombrie a.c., fiul său minor, ȘTEFAN NICOLAE, în vârstă de 11 ani, domiciliat în municipiul Sibiu, a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a reveni.

SEMNALMENTE: înălțime 140 cm, greutate 45 kg, păr brunet, tuns scurt, ochi verzi, culoare piele albă, constituție grasă.

OBIECTE DE ÎMBRĂCĂMINTE: minorul purta echipament sport de culoare neagră, hanorac negru, încălțăminte sport de culoare alb, ghiozdan de culoare albastru.

SEMNE PARTICULARE: tatuaje pe ambii umeri cu inscriptia ”Tata meu”, respectiv un desen ce prezinta forma unei inimi, urmat de inscriptia ”Ali”.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest minor sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…