12 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Femeie căutată de Poliția Sibiu pentru furt din bancomat

Știri din Județ

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt.

La nivelul Poliției Municipiului Sibiu se află în lucru o cauză penală privind infracțiunea de furt.

O persoană este bănuită că, la data de 20 iulie a.c., în jurul orei 17,19, ar fi sustras suma de 350 de euro dintr-un ATM aflat în zona de self-service a unei unități bancare de pe Bulevardul Mihai Viteazu, din municipiul Sibiu.



La momentul săvârșirii faptei, camerele de înregistrare video au surprins o persoană de sex feminin a cărei identificare este de un real folos polițiștilor în vederea soluționării cauzei penale.
Este vorba despre o femeie în vârstă de aproximativ 30 de ani, cu păr blond, prins în coadă la spate, cu tatuaje pe ambele brațe, îmbrăcată cu maiou de culoare negru și pantaloni scurți tip jeans, de culoare albastru, pantofi sport de culoare albă și care poartă o poșetă de culoare roz și ochelari de soare.

În acest context, rugăm cetățenii care pot oferi informaţii cu privire la această persoană să contacteze telefonic Secția Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu, la numărul 0269/212260.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri