18.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Un șelimbărean s-a urcat „mort de beat” la volan și a făcut accident

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.


Un accident rutier s-a produs ieri în localitatea Șelimbăr, atunci când, în jurul orei 18:00, un localnic în vârstă de 39 de ani nu a păstrat distanța de siguranță și a intrat în coliziune cu autoturismul condus în fața sa. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale. Testarea alcoolscopică a șoferului care a provocat tamponarea a indicat o valoare de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Pe bec a călcat” și un hunedorean ce a hotărât să conducă beat prin localitatea Tălmaciu. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tălmaciu l-au testat alcoolscopic pe șoferul unui ansamblu tir condus pe DN 7.Este vorba despre un hunedorean în vârstă de 53 de ani, a cărui testare a indicat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi, în jurul orei 16:00, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism condus pe Șoseaua Sibiului de către un localnic în vârstă de 63 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Probleme au fost depistate și în localitatea Buzd, acolo unde, în jurul orei 17:00, a fost oprit pentru control un autoturism condus pe strada Principală de către un localnic în vârstă de 25 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc