1.2 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Atelier inedit la Spitalul Clinic de Psihiatrie “ Dr. Gheorghe Preda” Sibiu

Știri din Județ

Ieri Spitalul Clinic de Psihiatrie “ Dr. Gheorghe Preda” Sibiu a găzduit un atelier inedit, susținut de beneficiari și psihologi ai Centrului Estuar din Ploiești, ca parte din proiectul “Sănătatea mintală are nevoie de empowerment”.

Alături de experții prin experiență reprezentanții Asociației Spitalului de Psihiatrie Sibiu au demontat mituri despre tulburările psihice și au aflat poveștile lor de redescoperire a calităților și sensului de a fi parte din comunitate. Mesajul de împuternicire pentru persoanele cu probleme de sănătate mintală este să iasă din povestea obișnuită și să aspire mai departe, să regăsească bucuria de a avea o ocupație și pasiuni de împărtășit.

Fundația Estuar, pe lângă suportul și toate serviciile dedicate pe care le oferă de peste două decade, a redactat împreună cu beneficiarii soluții pentru a adresa autoreprezentarea, materializate într-un ghid practic, cu modele de formulare și informații esențiale, spre a fi de folos pacienților.

Ne bucură și onorează colaborarea de durată pe care am dezvoltat-o cu Estuar și apreciem toate eforturile pe care le depun pentru persoanele cu probleme de sănătate mintală, dar și modelele de bune practici și soluțiile promovate. Așteptăm cu interes următoarele activități, campanii de conștientizare și advocacy, pe care să le derulăm și în Sibiu – au transmis reprezentanții Asociației Spitalului de Psihiatrie Sibiu pe pagina de Facebook.

sursa: Asociația Spitalului de Psihiatrie Sibiu (Facebook)

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri