2.2 C
Sibiu
sâmbătă, 03 decembrie, 2022

Concurs de roboți mobili – powered by Marquardt la Facultatea de Inginerie din Sibiu

Știri din Județ

- Advertisement -spot_img

În data de 22 noiembrie 2022, începând cu ora 10:00, în holul Facultății de Inginerie a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, va avea loc prima etapă a “Concursului de roboți mobili – powered by Marquardt”, organizat de Departamentul de Mașini și Echipamente Industriale. Campionatul, aflat la cea de-a șasea ediție, cuprinde două etape în care roboții construiți de echipele participante se vor întrece pe diferite trasee de viteză sau obstacole.

În campionat s-au înscris 40 de echipe, dintre care: 22 din cadrul ULBS – Facultatea de Inginerie, și 18 echipe formate din liceeni de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, Colegiul Național ”Octavian Goga” din Sibiu, Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” din Sibiu, Colegiul Tehnic Energetic Sibiu, Școala Națională de Gaz Mediaș, Colegiul Tehnic “August Treboniu Laurean” Agnita, Colegiul Energetic Râmnicu Vâlcea, Colegiul Național “Mircea cel Bătrân” Râmnicu Vâlcea.

Echipele de studenți ai Facultății de Inginerie sunt formate din peste 90 de studenți de la diferite specializări: Mecatronică, Robotică, Sisteme de Producție Digitale, Calculatoare, Tehnologia Informației, Ingineria Sistemelor Multimedia, Electronică Aplicată, Electromecanică, Tehnologia Construcțiilor de Mașini, Inginerie Economică în Domeniul Mecanic, Mechatronics.

Întregul campionat este sponsorizat de compania Marquardt Schaltsysteme SCS Sibiu, căreia îi mulțumim și pe această cale.

Vă așteptăm să susțineți membrii echipelor în demersul lor de a proiecta și realiza cel mai rapid robot  ”line follower”!

Programul etapei I:

8:30 – 10.00  – Antrenamente oficiale pe pista de concurs

10:00 – 10:15  – Deschiderea oficială a manifestării

10:15 – 13:15  – Concurs

13:15 – 13:30  – Festivitatea de premiere


- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri