12.4 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Șoferi beți pe drumurile sibiene, din nou! Probleme la Mediaș, Cârța, Tălmaciu și Sibiu

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise

Acum 3 zile, în jurul orei 23:00, în localitatea Șelimbăr, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Doamna Stanca de către un sibian în vârstă de 37 de ani. Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat faptul că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Totodată, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.450 de lei pentru conducerea unui autovehicul care nu deține poliță RCA valabilă și nici ITP la termen.

O zi mai târziu, în jurul orei 19:00, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier au oprit un autoturism condus pe strada Tineretului, la volanul căruia a fost identificat un bărbat în vârstă de 38 de ani, domiciliat în comuna Dârlos. În urma verificărilor efectuate de către polițiștii medieșeni, s-a constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea, testarea sa alcoolscopică a indicat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot în aceeași zi, în jurul orei 19:30, pe raza localității Cârța, polițiștii Secției de Poliție Rurală Porumbacu de Jos au testat alcoolscopic un localnic în vârstă de 25 de ani, depistat la volanul unui autoturism condus pe strada Principală. Rezultatul aparatului etilotest a indicat 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică, în jurul orei 00:45,polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 7, în localitatea Tălmaciu de către un bărbat în vârstă de 42 de ani, din județul Timiș. Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat valoarea de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă timișoreanul a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri