19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Deputat AUR Sibiu, Sebastian Suciu: Hidroelectrica, pentru cetăţeni sau pentru corporaţii?

Știri din Județ

Deputat AUR Sibiu, Sebastian Suciu a declarat următoarele:

Suntem nevoiţi să readucem în discuţie problema siguranţei noastre energetice, pentru că guvernul şi-a propus să îngenuncheze complet acest sector care şi aşa şchiopătează.

De data aceasta ţinta guvernului este Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România.

Din 11 noiembrie, Hidroelectrica nu mai poate lua clienţi noi, fiind obligată să livreze toata energia necontractată la OPCOM. Cel mai ieftin curent electric din România este furnizat de Hidroelectrica. Oare de ce o societate cu venituri în creştere nu mai poate accepta contracte noi? Probabil ca să rămână mai mult OPCOM-ului.

Cu alte cuvinte, adio curent ieftin pentru cetăţeanul de rând.

De azi înainte, OPCOM SA va avea grijă de preţul energiei produse de Hidroelectrica, adică, energia să fie vândută la un preţ cu adaosuri, care să avantajeze mai mult corporaţiile transnaţionale şi mai puţin cetăţeanul român.

De ce nu lăsăm românii să aibă acces la curent ieftin, în toiul scumpirilor din piaţa energetică? Probabil pentru ca bogaţii să devină mai bogaţi, iar săracii mai săraci.

Suntem astăzi, mai mult ca oricând, datori să aflăm răspunsul la două întrebări:

– Interesele cui le reprezintă acest Guvern?

– Ce face cu adevărat Parlamentul pentru binele acestui popor?

Alianţa pentru Unirea Românilor îşi va urma până la capăt misiunea de a reda românilor ţara care le aparţine de drept şi de a trimite acasă aceşti politicieni trădători, pentru care banul şi frica de stăpâni sunt mai presus decât jurământul pe care l-au depus la preluarea mandatului.

Suciu Sebastian-Ilie
Deputat AUR (circumscripţia electorală nr.34 Sibiu)

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri