17.4 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Membrii PMP trec la PNL în Cisnădie

Știri din Județ

Primarul orașului Cisnădie, Gheorghe Huja a anunțat astăzi că membrii Partidului Mișcarea Populară Cisnădie se mută la Partidul Național Liberal, organizația Cisnădie.

“Sunt bucuros să anunț că avem colegi noi de partid. Mereu ne-am concentrat pe întărirea organizației noastre și pe o comunicare constantă cu cetățenii, pentru rezolvarea problemelor acestora. Am discutat cu domnul Andrei BIȚU, președintele PMP Cisnădie, iar acesta și-a exprimat simpatia pentru conducerea PNL Cisnădie și dorința de a se alătura unei echipe puternice și unite. PNL Cisnădie este o organizație cu oameni dedicați, responsabili, pregătiți profesional, în care implicarea și asumarea de responsabilități garantează rezultate performante. Bun venit în echipă!” – a transmis primarul Gheorghe Huja.

Andrei Bițu, candidat din partea PMP pentru funcția de primar al orașului Cisnădie, la alegerile din 2020 a declarat următoarele:

În urmă cu 6 ani am ales să mă implic în societatea Cisnădiană și să încerc să aduc idei, proiecte și multe alte lucruri pe care comunitatea noastră le dorește într-un partid de centru dreapta, mereu am considerat că în societate este nevoie și de conservatori!

Timp de 4 ani am încercat să implementăm proiecte și idei, dar fără succes… în 2020 am candidat din partea PMP și am fost aproape de a intra în consiliu și a avea un cuvânt de spus pentru comunitatea noastră!

În ultimii ani am venit cu mai multe proiecte care au fost preluate, dezvoltate și implementate de către actuala conducere a Orașului prin Gheorghe Huja – Primarul orasului Cisnadie
și enumăr o parte din ele:

-Iluminat Eco (proiect prezentat încă din 2016).
-Clasele sportive și liceu cu profil sportiv.
-dezvoltarea bazelor sportive.

  • renovare totala parcul de la „scăldători”.
    -insule ecologice. Anul acesta am avut foarte multe oferte pe plan politic inclusiv din partea PNL, iar după ce m-am consultat cu mai multi apropiați am decis împreună cu organizația locală PMP să trecem în PNL pentru că este partidul care a avut deschiderea și dorința implementarii proiectelor noastre și care este deschis la noi propuneri și idei pentru dezvoltarea Orașului Cisnădie dar și a valorilor conservatoare de care orașul nostru are în continuare nevoie!

Vă mulțumim pentru încrederea acordată!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri