spot_img
5.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Tragedie evitată la Vâlcea. Hotel evacuat și persoane transportate la spital

Știri din Județ

Publicitate

Panică într-un hotel din Râmnicu Vâlcea! Din cauza unei substanțe necunoscute, mai mulți clienți ai locației fiind intoxicați.


Evenimentul a fost semnalat la ora 01:56 iar mai multe echipaje de Poliție și pompieri ISU au intervenit de urgență. Din cele 21 de persoane afate în hotel: 17 se aflau în locație si 4 nu au fost prezente în momentul manifestarii situației de urgență. Trei dintre acestea prezentau simptome mai grave : tuse, amețeli, iritații oculare și respiratorii).

Conform surselor Sibiu Independent, hotel Castel este locația în care se putea produce o adevărată tragedie.

În cadrul intervenției au fost evaluate medical cinci persoane, dintre care două au fost transportate la UPU Vâlcea. Este vorba despre un bărbat de 50 de ani și o femeie de 46 de ani.

În urma măsuratorilor efectuate de echipajul CBRN s-a identificat În camera centralei o concentrație de 16 ppm a unei substanțe iritante. Acesta provenea probabil din componența insecticidului aplicat de un operator economic la ora 13:00, în cursul zilei de 22.11.2022 în incinta hotelului.

Deși în urma discuțiilor cu autoritățile municipale s-a avansat soluția relocării persoanelor cazate în alt resort, dupa ventilarea încăperilor și obținerea valorilor nule la măsuratorile efectuate de echipajul de cercetare CBRN, cele 15 persoane au ales sa rămână pe loc.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului