4.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

VIDEO: Razie pe drumurile județului Sibiu. Zeci de contravenții și infracțiuni

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.


În noaptea de 26/27 noiembrie,polițiștii Serviciul Rutier Sibiu au continuat seria acțiunilor preventive desfășurate, pe raza întregului județ, pentru combaterea riscului rutier și prevenirea accidentelor de circulație.

Atenția polițiștilor rutieri s-a îndreptat în special în identificarea acelor conducători auto care se află sub influența băuturilor alcoolice și/sau a substanțelor psihoactive.

Pentru abaterile constatate, cei 28 de polițiști aflați în teren au ridicat în vederea suspendării 11 permise de conducere, din care 2 aplicate conducătorilor auto conducând sub influența băuturilor alcoolice în limitele contravențiilor rutiere iar 2 celor care au depășit limita maximă de viteză admisă pe sectorul de drum respectiv, au retras și 4 certificate de înmatriculare, fiind efectuate aproximativ 785 de testări cu aparatele etilotest și drugtest.

Totodata, polițiștii rutieri au constatat 9 infracțiuni rutiere, 3 conducători auto fiind depistat conducând sub influența alcoolului, 2 conducători auto fiind depistați conducând sub influența substanțelor psihoactive, 2 bărbați conduceau mașinile fără a deține permis de conducere iar un autoturism era neînmatriculat.

Spre exemplu, la data 27 noiembrie,în jurul orei 02:00, polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 23 de ani, din Vâlcea, care conducea autoturismul având exercitarea acestui drept suspendată, iar testările efectuate cu aparatele alcooltest, respectiv drugest, au fost pozitive, având o alcoolemie de 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat și pozitiv la o substanță psihoactivă.

Pe DN 1, în afara localității Bradu, un bărbat în vârstă de 43 de ani, sibian, a fost depistat în trafic conducând autoturismul având o alcoolemie de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri