8 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

Sibiul, gazda Consiliului Uniunii Naționale a Barourilor din România

Știri din Județ

Sibiul este în aceste zile gazda Consiliului Uniunii Naționale a Barourilor din România, o întâlnire de top a reprezentanților Barourilor de avocatură din întreaga țară, prezidată de președintele acestui for național, av. dr. Traian Briciu.

Vineri seară, participanții s-au întrunit în salonul de recepție al Muzeului Brukenthal, spațiul select în care s-a sărbătorit bicentenarul Muzeului în 2017 și în care liderii statelor Uniunii Europene s-au întâlnit la Summitul din 2019, pentru un dejun de lucru. Gazde le-au fost decanul Baroului Sibiu – domnul avocat Alexandru Suciu și directorul Muzeului Național Brukenthal – domnul Alexandru Chituță.

Primarul Astrid Fodor a fost prezentă la această întâlnire pentru a le ura tuturor „Bun venit!” în orașul nostru:

„Folosesc această ocazie pentru a vă transmite tuturor un mesaj de felicitare pentru activitatea pe care o desfășurați ca avocați, importantă în viața comunității. Responsabilitatea pe care o aveți este mare, pentru că soarta oamenilor pe care îi reprezentați stă și în mâinile dumneavoastră. Nu exclusiv, completele de judecată fiind cele care au ultimul cuvânt de spus, însă rolul jucat de fiecare dintre dumneavoastră este major.

Personal apreciez foarte mult profesia de avocat. Știu că a fi avocat presupune multe calități, care, atunci când sunt bine dezvoltate și perfecționate în timp, așează pe cei care au vocație și sunt dispuși la multă muncă, în rândul elitelor societății.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri