spot_img
5.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Olteni prinși cu „legume” declarate. Polițiștii sibieni au găsit pește prins ilegal

Știri din Județ

Publicitate

Doi olteni au mari probleme cu legea după ce au fost depistațo acum două zile, transportând 318 kilograme de pește, fără a deține documente legale de proveniență și transport. Aceștia au fost opriți în trafic pe raza localității Copșa Mică.


În timpul controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii au constatat că acesta este încărcat cu mai mulți saci despre care șoferul a declarat că ar conține diverse legume. Odată cu verificarea sacilor din autoturism, s-a stabilit că cei doi bărbați transportau cantitatea de 318 kg de pește, fără a deține documente legale de proveniență și transport. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în cursul zilei de 14 decembrie, folosindu-se de o barcă și de plase de pescuit, cei doi bărbați ar fi recoltat peștele din localitatea Brateiu, din zona denumită popular ”Târnava Moartă”.

În vederea continuării cercetărilor, au fost confiscate cantitatea de 318 kg de pește (somn, crap, știucă, șalău, caras), 9 saci din plasă de tip monofilament, o barcă pneumatic și o pompă de aer.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului