spot_img
10.1 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Cele mai recente metode de încălzire adoptate de către proprietari (P)

Știri din Județ

Publicitate

Odata cu preturile tot mai mari la gaz, inregistrate in ultima perioada de timp, proprietarii de case si apartamente s-au indreptat incet, incet spre alte alternative de incalzire mult mai eficiente si economice.


Chiar daca incalzirea pe gaz ramane inca una dintre variantele cele mai raspandite metode, cei care si-au dorit sa se simta confortabil in propria locuinta si sa se bucure de caldura dorita, aleg achizitionarea sistemelor termice precum semineele pe lemne la casa sau cele electrice pentru apartament.

Oferta bogata PE FOC vine cu game diverse de echipamente de incalzire profesionale, la preturi avantajoase si ideale atat pentru montarea la casa, cat si la un apartament. Descopera modelele avansate de seminee pe lemne sau seminee decorative, precum si solutia de evacuare ideala a fumului din dispozitivul ales de catre tine:

SEMINEE PE LEMNE

Decoreaza-ti caminul in mod inteligent cu un semineu pe lemne profesional, ce prezinta design impresionant si randament termic optim! Descopera selectia generoasa de focare seminee pe lemne, destinate realizarii oricarui tip de semineu – de la produse ieftine si economice, alternative profesionale (gama PRO) si pana la cele premium pe colt de calitate superioara! Opteaza pentru varianta de semineu preferat in functie de gusturi si preferinte dintre cele pe drept sau pe colt, moderne sau rustice, cu placaj exterior din marmura, caramida, piatra sau teracota. 

Women’s feet in warm socks are heated by the home fireplace with a bright flame.

SEMINEE ELECTRICE

Tehnologia avansata utilizata in ultima perioada de timp in domeniul termic a permis crearea unor seminee ideale pentru amplasarea la apartament! Cu gama de seminee electrice din catalogul PE FOC vei economisi semnificativ la costurile pentru caldura si vei avea parte de o atmosfera interioara inconfundabila. Aceste echipamente prezinta confort maxim in utilizare datorita timerului, afisajului reglabil si termostatului, toate incluse in kitul de semineu. Mai mult, te poti bucura de beneficiile produsului ales in doar cateva minute de la primirea acestuia datorita montajului extrem de facil si rapid.

COSURI DE FUM

Indiferent ca esti in cautarea unei solutii de evacuare fum din ceramica, inox, caramida sau samota, catalogul PE FOCvine cu modele variate si la preturi accesibile pentru oricine! Alege modelul favorit de cos de fum profesional pentru semineu, centrala, soba sau termosemineul tau, si ai parte de transport asigurat la tine acasa!

Nu mai sta pe ganduri si fa o alegere inteligenta care te va ajuta sa reduci considerabil costurile de final de luna atribuite incalzirii caminului. Opteaza pentru un semineu pe lemne sau electric din catalogul PE FOC si bucura-te de confort termic la superlativ, utilizare sigura si functii avansate. Beneficiezi de consultanta gratuita la orice model ales din magazinul online.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda