spot_img
9.1 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Poliția Sibiu veghează drumurile județului! Șoferi beți trași pe dreapta

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.


Acum două zile, în jurul orei 20:30, în municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Klagenfurt, o sibiancă în vârstă de 58 de ani a pătruns în intersecția cu strada Oslo fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism pe care l-a proiectat într-un indicator rutier, indicatorul avariind o altă mașină parcată. Incidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Testarea alcoolscopică a femeii a indicat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat

La aceeași dată, în jurul orei 22:30, în orașul Avrig, polițiștii Secției de Poliție Rurală Porumbacu de Jos au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Gheorghe Lazăr, la volanul căruia a fost identificat un bărbat în vârstă de 32 de ani, din județul Botoșani. Testarea alcoolscopică a bărbatului a indicat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Seria conducătorilor auto depistați sub influența alcoolului a continuat la data de 18 decembrie, când, în jurul orei 01:30, testarea alcoolscopică a unui sibian în vârstă de 24 de ani a indicat o concentrație de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost oprit în trafic, pe Aleea Geniștilor din municipiul Sibiu, de către polițiștii Biroului Rutier Sibiu, care au declanșat cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…