5.1 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

FOTO: Șoferul rula cu 80 km/h în momentul accidentului mortal de lângă Sibiu

Știri din Județ

Urmările traficului accident rutier de pe drumul spre vestita Troița din Șelimbăr se văd mai clar abia a doua zi. Doi tineri morți și alți doi grav răniți.


Ziarul Sibiu Independent a prezentat în exclusivitate date vitale, la cald și cu exactitate imediat după accident. Astfel, conform informațiilor culese de la fața locului, în momentul impactului, acul vitezometrului s-a oprit la 80 km/ h. Zona este cunoscută pentru drumul drept și serile lungi cu motoare ambalate la maxim. Aici, tinerii preferă să se oprească și să povestească. De multe ori, pe porțiunea lungă de aproximativ un kilometru, se dau adevărate întreceri auto. Poliția Sibiu a intervenit și a montat limitatoare de viteză și a montat sistem de supraveghere video.

Accidentul mortal de azi noapte, de lângă Troița din Șelimbăr a fost surprins de camerele video

În imagini se poate observa cum șoferul circulă cu viteză excesivă, depășește prin dreapta o altă mașină iar apoi lovește bordura, după care intră în derapaj și ajunge sub remorca autocamionului.

SURSĂ VIDEO GRUP INFO TRAFIC SIBIU

Cei patru tineri sunt din Brașov iar la auzirea veștii, familiile acestora au venit de urgență la Sibiu. În urma impactului puternic, doi pasageri au fost proiectați în afara mașinii, ceilalți doi rămânând încarcerați. Pasagerul în vârstă de aproximativ 22 ani, este în comă și intubat, iar prognosticul este rezervat. Al patrulea pasager, un bărbat în vârstă de 20 ani, a fost transportat la spital, fiind sub observație, investigat la computer tomograf.

Publicitate

3 COMENTARII

  1. Citez din articol: „În imagini se poate observa cum șoferul circulă cu viteză excesivă, depășește prin dreapta o altă mașină”. Eu chiar nu reusesc sa vad depasirea prin dreapta de care spuneti ca se vede in imagini.
    Ar trebui sa precizati pentru cei care nu cunosc zona, ca acel drum este infundat, continuarea lui practic este pe macadam. Iar masina se deplasa de catre Troita dinspre partea drumului infundat inspre oras. Acea viteza de 80 km/h, a fost atinsa in foarte scurt timp, ceea ce denota clar ca a fost o întrecere sau o demonstrație de putere a masinii prin plecarea de pe loc.
    Sunt chestii care ar trebui spuse, fiindca altfel lumea va crede ca este un simplu accident produs din diverse cauze banale.

  2. Date vitale? Cu ce au fost folositoare vieții datele relatate? Înainte de a folosi cuvinte care sună bine căutați și ce înseamnă, mai ales folosite în acest context. Căutați în dicționar ce înseamnă „vital”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri