spot_img
9.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Accident mortal pe drumul spre Troița din Șelimbăr. Doi morți și doi răniți grav

Știri din Județ

Publicitate

CITEȘTE ȘI – Șoferul rula cu 80 km/h în momentul accidentului mortal de lângă Sibiu

Un accident mortal s-a produs la miezul nopții, pe drumul spre Troița din Șelimbăr. O mașină înmatriculată în județul Brașov a intrat cu viteză în remorca unui autocamion.


Din primele informații, în autoturism se aflau patru persoane, acestea fiind rănite grav. Conform datelor de la fața locului, cel puțin două persoane sunt decedate. Vârstele celor patru variază între 18 și 25 de ani. Drumul spre Troiță a fost împânzit de echipaje de prim-ajutor, medicii făcând tot posibilul să salveze victimele. Acul vitezometrului s-a oprit la 80 km/h.

Accidentul mortal de azi noapte, de lângă Troița din Șelimbăr a fost surprins de camerele video

În imagini se poate observa cum șoferul circulă cu viteză excesivă, depășește prin dreapta o altă mașină iar apoi lovește bordura, după care intră în derapaj și ajunge sub remorca autocamionului.

SURSĂ VIDEO GRUP INFO TRAFIC SIBIU

În urma coliziunii, două persoane au decedat, respectiv pasagerul dreapta față, în vârstă de 19 ani și tânăra de 20 de ani, pasagera dreapta spate. Alte două au fost grav rănite.

STAREA VICTIMELOR

În urma impactului violent, o fată în vârstă de 19 ani, dar și un tânăr în vârstă de 22 ani au fost declarați decedați. Un alt pasager, în vârstă de aproximativ 22 ani, este în comă și intubat, iar prognosticul este rezervat. Al patrulea pasager, un bărbat în vârstă de 20 ani, a fost transportat la spital, fiind sub observație, investigat la computer tomograf.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență în municipiul Sibiu pe prelungirea Mihai Viteazu la un accident rutier cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. De asemenea a intervenit și SAJ cu 5 ambulanțe. Din primele informații sunt 4 victime, una dintre ele fiind încarcerată, celelalte 3 victime fiind în stop cardio-respirator.” transmite ISU SIBIU

Publicitate

8 COMENTARII

  1. Acolo copiii astia teribilisti se intalnesc sa facă liniuțe, din ce am inteles de la un localnic a mai decedat o fata din aceasta cauză. Politia stie ce se intampla dar nu are nici o soluție viabila sa stopeze acest fenomen.
    Eu cred ca se poate rezolva foarte simplu prin montarea a doua camere de supraveghere pe stalpii din zona sau radare fixe.
    Acum depinde de autoritati cat le pasa sau nu de acesti teribilisti, insa din cate observăm pleaca dintre noi mai mult cei nevinovați care nu sunt pe scaunul soferului. Iar șoferul bine mersi, primeste o condamnare cu suspendare fiindca asa gandesc magistratii nostru că nu ar trebui sa dea un exemplu pentru ceilalti care fac in continuare aceste crime voite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor