spot_img
8.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Serbare de Crăciun la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Turnu Roșu

Știri din Județ

Publicitate

În călătoria sa spre casele împodobite ale copiilor, Moș Crăciun și Căciunița lui au făcut un popas și la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Turnu Roșu.


Aici au fost întâmpinați de o mulțime de copii care au pregătit o frumoasă serbare tematică, îndrumați de cadrele didactice: prof. Ecaterina Șiclovan, prof. Iulia Mujat, prof. Daniela Popelca, prof. Mirela Nedelcu în echipă cu instructorii de educație de la Centrul de Plasament pentru Copilul cu Dizabilități Turnu Roșu care au pregătit dansurile populare: Ramona Ciora și Elena Streinu.

Pornind de la sceneta ce înfățișează Nașterea Mântuitorului, publicul, alcătuit din colegii “actorilor” și elevii speciali ai școlii, părinți, cadre didactice, colaboratori au privit cu speranță Steaua care s-a ridicat printre copii. Glasurile lor calde au transmis mesaje de liniște sufletească și bucurie, împletindu-se armonios în cântări și colinde de Crăciun.

Din serbare nu au lipsit și momentele de dans modern susținute de elevii din clasele IX-XII, din învățământul profesional, precum și câteva dansuri populare care au subliniat existența seculară a obiceiurilor și tradițiilor românești.

Între momentele prezentate în spectacol, copiii, alături de profesori, și-au unit vocile pentru a colinda cu bucurie în suflet, pentru a-și deschide inimile către Marea Taină a Crăciunului…

Emoțiile copiilor au atins cote maxime când s-au adunat în jurul bradului pentru a primi cadourile ce au adus bucurie și zâmbete pe chipurile lor luminoase.

Ecourile acestei zile au reverberat în sufletele celor care au participat la realizarea acestui moment artistic, “mai departe, mai departe…” până la momentul Crăciunului viitor…

Mulțumim pentru implicare în realizarea acestui eveniment elevilor, profesorilor, colaboratorilor CPCD Turnu Roșu, precum și CRUCII ROȘII SIBIU care l-au trimis pe Moș Crăciun și pe Crăciunița lui să ne ajute la împărțirea darurilor asigurate de către CONSILIULUI JUDEȚEAN SIBIU și S.C.CRĂCIUN TRADE S.R.L.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului