spot_img
11.8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Gest nobil al familiei fetei decedate în accidentul de la Troița din Șelimbăr, Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Sonja Untch, una dintre victimele tragicului accident de ieri noapte de la Troița din Șelimbăr, județul Sibiu va fi înmormântată în 22 decembrie la ora 12 la capela romano-catolică din Cimitirul Municipal Sibiu.

Apropiații familiei au diseminat pe internet dorința acesteia: „Familia vă roagă în locul coroanelor să sprijiniți printr-o donație în memoria fetiței lor adormite către Hospice-ul pentru copii „Dr. Carl Wolff” din Sibiu.” Reamintim că tatăl fetei este preotul Untch Klaus Martin.

Asociația „Dr. Carl Wolff” a Bisericii Evanghelice C. A. din România patronează Căminul de Bătrâni cu 106 locuri, Casa Hospice cu 14 locuri și, nu de mult timp, Centrul de Îngrijiri Paliative pentru Copii cu 10 locuri, fiind acoperișul comun pentru trei așezăminte cu profil social.

Hospice-ul pentru copii de la Carl Wolff, pentru care familia recomandă donații, este deschid din anul 2016. Un așezământ unic în țară este nou înființatul Centru de Îngrijiri Paliative pentru Copii. Aici, copiii suferinzi beneficiază de tratamente și îngrijire permanente, zi și noapte, iar la etajul superior există camere separate pentru mămici și membri de familie.

FOTO: Complexul Carl Wolff din Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…