spot_img
9.1 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Europarlamentarul sibian, Nicu Ștefănuță: “Rafila, e 27, unde sunt spitalele?” (C.P)

Știri din Județ

Publicitate

Europarlamentarul USR Nicu Ștefănuță (Renew Europe) a transmis către mass media următorul comunicat de presă:


Rafila, e 27, unde sunt spitalele?

Acum o săptămână, Ministrul Sănătății ieșea în conferință de presă să ne spună că azi, în 27 decembrie, vom avea lista preliminară a spitalelor finanțate din PNRR.

Ziua de azi a trecut și nu am primit nimic. Bolnavii din România stau și se uită pe site-ul gol al Ministerului Sănătății.

Mai mult, ieri, în 26, ministrul Rafila a declarat că lui i se pare că lista cu proiecte depuse nu e ‘echilibrată’, pentru că 22 de județe nu au depus proiecte.

Ministrul vrea ca Ceaușescu, câte o întreprindere în fiecare județ și efectiv nu-i pasă de oamenii care așteaptă finanțarea noilor spitale cu sufletul la gură.

  1. Domnule Rafila, Sibiul are un proiect matur depus de ani buni. La fel ca el, alte orașe și județe așteaptă mana cerească a finanțării. Respectați proiectele mature, respectați munca oamenilor, nu vă bateți joc!
  2. Domnule Rafila, v-am trimis o scrisoare de mai bine de 10 zile, încă nu am primit răspuns la ea. Sibienii cer spital, sibienii au nevoie de spital, nu le luați această șansă!
  3. Domnule Rafila, nu risipiți banii aiurea, că sunt bani pe care generații întregi de români nu îi vor mai vedea! Banii din PNRR sunt bani munciți, bani grei, nu îi spargeți pe cârpeli și conferințe!

Domnule Rafila, UNDE SUNT SPITALELE PROMISE?

Semnați și voi scrisoarea pe care am demarat-o, link în comentarii.

Alexandru Rafila Ministerul Sănătăţii – România

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…