22.2 C
Sibiu
marți, 16 aprilie, 2024

Accident mortal spre Daia. Două persoane au ajuns la spital

Știri din Județ

O persoană a murit iar alte patru persoaneau ajuns la spital după ce au fost implicate într-un accident rutier produs pe DJ 106 în apropiere de localitatea Daia.


Conform primelor date, s-a produs o coliziune frontală între două autoturisme conduse din direcții opuse, rezultând cinci victime. ISU Sibiu intervine cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și o autospecială de transport victime multiple. SAJ asigură asistența medicală cu trei echipaje dintre care unul cu medic. După ce echipajul de descarcerare a extras un bărbat de aproximativ 50 de ani ,echipajul SAJ a început manevrele de resuscitare, el fiind în Stop Cardio-respirator. Din păcate barbatul a fost declarat decedat la UPU Sibiu.

Conform surselor Sibiu Independent, bărbatul decedat conducea o mașină înmatriculată în județul Alba. Acesta , împreună cu pasagerii se îndreptau spre un botez din Roșia. Cealaltă mașină este înmatriculată în județul Sibiu.

Tot la spital au mai fost transportate două persoane: o femeie de 43 de ani și un bărbat de 73 de ani, ei suferind politraumatisme multiple. Alte trei persoane au refuzat transportul la spital.

Din primele cercetări efectuate s-a constatat că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Sibiu spre Agnita, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din județul Alba, pe fondul vitezei neadaptate pe un tronson de drum în curbă extrem de periculoasă la dreapta, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus spre Sibiu de către un sibian în vârstă de 38 de ani. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto din județul Alba, precum și vătămarea corporală a doi pasageri care se aflau în aceeași mașină, o femeie în vârstă de 42 de ani și un bărbat în vârstă de 73 de ani, ambii tot din județul Alba.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri