spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Probleme cu alcoolul în trafic la Sibiu, Veștem și Valea Viilor. Un șofer turmentat a făcut chiar și accident

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.


În primele ore ale zilei de 27 decembrie, polițiștii rutieri au deschis 3 dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Astfel, în jurul orei 00:40, pe Calea Șurii Mici din municipiul Sibiu, testarea alcoolscopică a unui bărbat în vârstă de 48 de ani, din Șelimbăr, a indicat valoarea de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O oră mai târziu, pe strada Principală din Veștem, aparatul etilometru a afișat un rezultat de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat în urma testării unui localnic în vârstă de 23 de ani.

În aceeași noapte, în jurul orei 02:40, pe strada Principală din Valea Viilor, un localnic în vârstă de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul direcției de deplasare și a acroșat două autoturisme parcate pe marginea părții carosabile. Din fericire, evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Testarea alcoolscopică a celui aflat la volan a indicat o valoare de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri