spot_img
11.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Șoferul accidentului de la Troiță a fost externat. Vești bune și despre cealaltă victimă

Știri din Județ

Publicitate

Șoferul vinovat de accidentul în care și-au pierdut viața doi tineri a fost externat din spital. Acum două săptămâni, acesta a condus cu viteză, derapând în remorca unui autocamion parcat pe drumul spre celebra Troiță din Șelimbăr.


În tragicul accident și-au pierdut viața doi tineri, o sibiancă de 20 de ani și un tânăr de 19 ani, din județul Brașov. În urma impactului devastator, mașina a devenit un morman de fiare, șoferul și alt pasager fiind răniți și transprotați la spital. După mai bine de două săptămâni, șoferul vinovat de accidentul mortal a fost externat. Acesta urmează să fie cercetat pentru ucidere din culpă.

Pacientul de 19 ani a fost externat în data de 27 decembrie iar cel de 20 de ani a fost externat în cursul zilei de azi, stabil, conștient, urmând fie internat pentru continuarea tratamentului și recuperării la spital din județul de reședință.” a declarat Decebal Toderiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean Sibiu

Conform informațiilor culese de la fața locului, în momentul impactului, acul vitezometrului s-a oprit la 80 km/ h. Zona este cunoscută pentru drumul drept și serile lungi cu motoare ambalate la maxim. Aici, tinerii preferă să se oprească și să povestească. De multe ori, pe porțiunea lungă de aproximativ un kilometru, se dau adevărate întreceri auto. Poliția Sibiu a intervenit și a montat limitatoare de viteză și a montat sistem de supraveghere video.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Da poliția a intervenit , ar trebui limitatoare ca in Selimbar sau Cisnadie ca limitatoarele care sant acum ,o mașina buna , nici nu le simt si camerele de filmat sant bune pentru hoți zic eu ca viteza No oprește si dupe ce sa întâmplat așa accident, ce fac camerele de filmat ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă