spot_img
11.8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Moarte suspectă la o fabrică din Sibiu. Avea doar 28 de ani

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE 1: Conform surselor Sibiu Independent, bărbatul a fost rănit în timp ce opera un expandor automat. În cadrul primelor cercetări efectuate la fața locului de către o echipă de inspectori de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Sibiu, a fost dispusă măsura de oprire din funcționare a echipamentului tehnic la care s-a produs evenimentul, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările și cauzele care au condus la producerea evenimentului.


Știre inițială:

Un tânăr de doar 28 de ani a murit în această seară, în timp ce se afla la muncă. Conform surselor Sibiu Independent, acesta era angajat la firma Güntner, ce produce componente frigorifice.

Un echipaj SMURD cu medic și o autospecială de descarcerare au intervenit de urgență pe strada Salzburg și l-au găsit pe bărbat în stop cardio-respirator. Medicii au realizat manevre de resuscitare mai bine de 45 de minute.

Din păcate în ciuda eforturilor salvatorilor bărbatul nu a răspuns manevrelor și astfel medicul a declarat decesul acestuia.

Sursele Sibiu Independent au declarat faptul că bărbatul nu avea răni vizibile și era întins pe jos, în stop cardio-respirator. Nu se cunoaște cu exactitate de ce a murit bărbatul, dar posibil să fi fost prins și accidentat de un utilaj.

ACTUALIZARE 2: Firma Güntner Sibiu a transmis un punct de vedere cu privire la traficul accident.

„Joi,5 ianuarie, în jurul orei 17:00, reprezentanții Güntner Sibiu au solicitat intervenția de urgență a Ambulanței Sibiu în sprijinul unuia dintre angajați, încadrat în funcția de operator MUCN, aflat la serviciu în schimbul 2, care s-a prăbușit la pământ în zona de lucru. Echipajele ambulanței sosite la fața locului au acordat acestuia primul ajutor, aplicând măsuri specifice de resuscitare. Din păcate, în ciuda eforturilor făcute, colegul nostru nu a putut fi salvat. Suntem alături de familie și apropiații săi și transmitem cele mai sincere condoleanțe. Întreaga echipă a companiei este profund îndurerată și șocată. Acest tragic accident este unul izolat, în toți cei 7 ani de activitate, nu ne-am mai confruntat cu asemenea cazuri. Siguranța angajaților noștri este și a fost întotdeauna cea mai înaltă prioritate. Colegii noștri lucrează cu echipamente moderne de ultimă generație, acestea fiind monitorizate permanent pentru respectarea celor mai riguroase norme și proceduri de siguranță. Ancheta autorităților este în desfășurare. O echipă internă a fost desemnată să sprijine autoritățile locale în stabilirea condițiilor și împrejurărilor acestui eveniment tragic și inexplicabil.” au transmis reprezentanții Güntner Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…