19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Pregătește-ți căminul pentru temperaturile scăzute care urmează în acest sezon! (P)

Știri din Județ

Chiar daca pana acum, iarna ne-a iertat si nu am avut parte de temperaturi extrem de joase, sfarsitul lunii Ianuarie si luna Februarie par a fi momentul in care aceasta isi va intra in puteri. Asadar, este momentul propice de a-ti echipa casa cu dispozitive termice trainice si care te vor ajuta sa reduci costurile de final de luna. Indiferent de tipul constructiei, catalogul PE FOC include modele de sisteme de incalzire avansate, cu o tehnologie de fabricare de ultima ora si garantia confortului termic dorit.

Alege un semineu pe lemne modern sau o soba durabila pentru locuinta ta si bucura-te de farmecul focului intreaga iarna. Dispui, totodata, si de solutii optime de evacuare a gazelor arse, astfel ca utilizarea dispozitivului tau termic sa nu reprezinte o amenintare la integritatea caminului si sanatatea familiei tale.

  1. COSURI DE FUM DIN INOX

Consultand magazinul online PE FOC vei descoperi o gama bogata de cosuri de fum profesionale, fabricate din inox, izolate, cu sectiune circulara, aspect inovativ si o tehnica avansata de evacuare. Produsele regasite in catalog poarta semnatura de producator Schiedel si Darco, branduri recunoscute la nivel mondial in domeniul securitatii si eficientei in evacuarea gazelor arse provenite de la echipamente termice pe combustibil lichid, solid sau gazos, intr-o varietate larga de preturi si chiar mai accesibile decat hornul standard. Alege un cos de fum inox ideal pentru casa ta si beneficiezi de transport asigurat!

  • SEMINEE PE LEMNE

Doteaza-ti caminul cu un semineu pe lemne profesional, cu aspect modern si randament termic optim! Descopera categoria impresionanta de focare seminee pe lemne, destinate realizarii oricarui tip de semineu – de la produse ieftine si economice, variante profesionale (gama PRO) si pana la cele premium pe colt de calitate superioara! Alege modelul de semineu preferat in functie de necesitatile caminului tau dintre cele pe drept sau pe colt, moderne sau rustice, cu placaj exterior din marmura, caramida, piatra sau teracota. 

  • SOBE PE LEMNE

O soba pe lemne este alegerea ideala atunci cand vrei sa te bucuri de caldura dorita in toata casa si de o atmosfera inconfundabila. Alege modelul de soba dorit din gama generoasa de produse prezente catalogul PE FOCsobe din fonta sau samotate, cu aspect invechit sau modern, alternative mini sau suspendate, proiectate conform celor mai inalte standarde de siguranta si calitate in domeniu. Vei avea parte de confortul termic dorit iarna aceasta, posibilitati nenumarate de pozitionare, dar si de transport asigurat direct la tine acasa!

Fie ca optezi pentru o soba pe lemne trainica sau pentru un semineu pe lemne cu un farmec aparte, temperaturile scazute care se anunta nu vor mai reprezenta o amenintare la adresa caminului si familiei tale. La orice produs ales, beneficiezi de consultanta gratuita specializata si de transport garantat in fata usii tale!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc